В новините
 
23.01.2007 18:12   Новината е видяна 3878 пъти
Мениджър обвини в лъжа човек на "Нафтекс"

Футболният агент Георги Градев обвини в лъжа изпълнителния директор на втородивизионния Нафтекс Пламен Киряков по случая "Принс Абеди". Нигерийският състезател разтрогна с "шейховете" по вина на клуба през август миналата година и на бургазлии бе наложена забрана за трансфери. Според Градев от Нафтекс са се опитали да влязат в нерегламентирани взаимоотношения с футболиста, като му предложат некоректна сделка. Това предизвикало мигновена реакция от страна на агента, изразена в подаване на молба до БФС. От своя страна Пламен Киряков нападнал словесно Градев с думите, че молбата му е начин да се добере до комисиона.
"Аз нямам да получавам 25 хиляди евро комисиона от дължимите от Нафтекс едва 12 400 лв. на моя клиент Принс Абеди", категоричен бе Градев, опровергавайки думните на Киряков. "Аз никога не съм представлявал интересите на ПФК Нафтекс АД, а лицензираният агент Генади Вучков. Това е видно от депозираните в БФС договори за представителство. Т.е., никакво наказание не ме грози. Думите на Киряков са просто прах в очите на обществото", заяви Градев.
"Ако ПФК Нафтекс АД са толкова коректни, а аз не (иронично), тогава защо се стигна до там играчът да прекрати трудовия си договор по вина на клуба и защо задълженията към него все още не са погасени, а се търсят подмолни варианти, за да се избегне силата на правилника и закона?", риторично пита Градев в съобщение, изпратено до медиите.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |