В новините
 
24.01.2007 23:48   Новината е видяна 3595 пъти
РИОСВ инспектира промишлените предприятия в Бургаско

Регионалната инспекция по околната среда и водите в Бургас започна проверки на обекти, които формират отпадъчни води и заустват в повърхностни водни обекти. Всички промишлени предприятия, градски пречиствателни станции и канализационни системи на населени места подлежат на такъв контрол през първото и третото тримесечие на годината.

За първото тримесечие на 2007 г. са взети 36 проби за физико - химичен анализ и контрол по спазване на индивидуалните емисионни ограничения от 27 обекта в областта.

След получаване на резултатите от изпитванията от Регионална лаборатория, при констатирани случаи на превишения, ще бъдат налагани или актуализирани текущи месечни санкции.

Към момента има действащи четиринадесет такива санкции за неспазване на заложените в разрешителните емисионни ограничения и за замърсяване на водите. На всички РИОСВ дава предписания за подобряване ефективността от тяхната дейност за конкретни мерки за достигане на нормативните изисквания по Закона за водите.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |