В новините
 
28.01.2007 17:30   Новината е видяна 3914 пъти
„Нафтекс” спечели срещу „Поморие” с 1:0

Отборът, воден от Георги Василев спечели и втората си предсезонна контрола. Този път съперник на „шейховете” бе сателитния Поморие, където играят голяма част от юношите старша възраст на „Нафтекс”. За разлика от първия мач, футболистите на бургаския тим срещнаха много сериозна съпротива и успяха да отбележат само един гол във врата на сигурния Гаргов, чрез голмайстора си Иво Паргов.

В този мач Георги Василев бе решил да прекрои основно единайсеторките, които използва на терена през двете полувремена. В играта взеха участие всички здрави футболисти, както и всички 18 годишни юноши, които тренират с отбора. Опит и младост бе комбинацията в редиците на „Нафтекс”, като това се чувстваше и на терена.

От своя страна футболистите на Поморие бяха много дейни и пределно амбицирани и на няколко пъти сериозно затрудниха както опитния Симеонов, така и младия Теменлиев. Личеше голямото желание в редиците на отбора воден от Иван Цветанов да покаже своите стойности пред погледа на местните фенове и на младежкия селекционер Александър Станков, който изгледа всички контроли на стадиона в Поморие през седмицата. След мача Станков не пропусна да отбележи приятната си изненада от качествата на двубоите, които е изгледал, както и много доброто представяне на младите футболисти от „Нафтекс” и „Поморие” в тях.

Единственото попадение в днешния мач падна в началото на втората част когато след центриране отляво Паргов нанесе неспасяем параболичен удар с глава и направи безпомощни защитата и вратаря на поморийци. Младия, но отлично подготвен тим на Иван Цветанов също можеше да отбележи на два пъти като през първото полувреме след изстрел на Канелов топката срещна напречната греда, а през втората част от чиста позиция Голчев стреля над вратата. И „Нафтекс” уцели гредите зад Гаргов на два пъти чрез Стойчо Младенов и Ганчо Евтимов.
На мача присъстваха повече от 400 зрители, което е обещаващо като се има предвид, че все още съоръжението не е официално открито и на него не са се играли шампионатни мачове. Феновете от Бургас и Поморие обаче останаха доволни от видяното от страна на двата отбора и след мача изпратиха футболистите с аплодисменти.

В следващата си контрола, която ще се играе на 31 януари, „Нафтекс” ще посрещне един от водещите тимове на „А” група „Черно море” Варна. Точният начален час на двубоя и мястото, където той ще се играе ще станат ясни в понеделник.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |