В новините
 
29.01.2007 23:51   Новината е видяна 3450 пъти
СДС Созопол с подписка за отмяна акциза на ракията

Подписка с искане за отмяна на въведения акциз за домашната ракия стартира днес СДС Созопол. Тя тече във всички населени места на общината. Само за няколко часа са били събрани близо 1000 подписа, съобщи общинският лидер на СДС Созопол Стойо Недин.

Подписката ще продължи до 13 февруари. На следващия ден недоволните ще отпътуват с автобуси за столицата, за да се включат в националния протест против акциза за ракията. Там подписката ще бъде прикрепена към другите подписки от цялата страна.

 От СДС Созопол призоваха и другите общини в областта да изразят недоволството си срещу несправедливия налог и подкрепят инициативата им.

„Трябва да научим държавата, че е време да започне да се съобразява с хората. Вместо да наложи правила първо на големия бизнес, правителството тръгна срещу „малкия човек”, надявайки се, че безропотно ще приеме поредния удар. Недоволството обаче е изключително голямо”, заяви Недин. 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |