В новините
 
05.02.2007 20:28   Новината е видяна 3889 пъти
ГЕРБ Бургас стартира анкета за евродепутатите

Организацията пита бургазлии, кой да ги представлява в Европарламента

Близо 3000 анкети с въпроси на какви критерии трябва да отговарят издигнатите от ГЕРБ кандидати за евродепутати ще бъдат разпространени днес в цялата област. В допитването хората сами могат да номинират личности, които според тях са достойни да представляват страната ни в Европарламента.
»За нас е важно да разберем мнението на хората, за това какви трябва да бъдат кандидатите ни», коментира регионалният координатор на ГЕРБ Бургас Димитър Николов. Според него партията може да заложи и на имена, които не са членове на организацията , като целта е да се открият фигури с висок обществен авторитет. Николов подчерта още, че ще заложат на хора с европейско мислене, които са запознати със структурата и действащите директиви на ЕС, имат собствена визия и концепция за защита на националните интереси пред Европейския парламент и са с чисто минало и добро име в обществото. Кандидатите трябва да знаят и поне два от езиците на ЕС.

Допитването ще продължи три дни.  Личностите, получили най-много гласове в анкетата ще бъдат включени в бъдещите номинации за евродепутати на ГЕРБ.

 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |