В новините
 
07.02.2007 17:12   Новината е видяна 3379 пъти
„Нафтекс” пристигна в Агия Напа

Отборът на „Нафтекс” проведе първата си тренировка в Агия Напа. На отлично подготвения терен разположен над курортното селище, възпитаниците на Георги Василев направиха възстановително занимание непосредствено след двучасовия полет от София до Ларнака. Преди това Станислав Жеков, който от пролетния полусезон отново ще облича екипа на Нафтекс, почерпи съотборниците си по случай 27-мия си рожден ден.
В едночасовото занимание взеха участие всички двайсет и шест футболисти, които са на лагера в Кипър. Преди тренировката отборът се настани в хотел Нисиана, където от понеделник е и отборът на Славия.
За утре в 10.00 часа е планирана кратка тонизираща тренировка, след която Георги Василев ще направи разбор и ще реши кои футболисти ще вземат участие в първата контрола на отбора. Съперник на бургаския тим е отбора на Неа Саламина, участник в първа дивизия на местното първенство. Мачът е с начален час 15.00 местно време и ще се играе на терен № 11 в спортния комплекс на Агия Напа.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |