В новините
 
07.02.2007 23:20   Новината е видяна 2989 пъти
“Обичай безопасно” на празника на влюбените “Св. Валентин”

Кампания под надслов „Обичай безопасно”, посветена на Деня на влюбените, организират община Бургас, Програма „Превенция и контрол на ХИВ/СПИН” на Министерство на здравеопазването и Областен съвет по наркотични вещества, заедно с партньори от различни неправителствени организации.
Кампанията ще включва няколко основни инициативи. От 10 до 14 часа всеки, който желае, може да се тества за ХИВ/СПИН в трите мобилни кабинета, разположени пред БСУ, пл. “Тройката” и Часовника. 
Също така всеки може да се запише за участие в инициативата “Прати целувка в космоса”, която ще стартира от 11 часа. Проектът е организиран съвместно с БСУ и др.

Предвижда се също карнавално шествие „Бургас обича безопасно” с начало БСУ (18.30 ч.), спирка на Съдебната палата (за 10 мин.), пред Община Бургас (около 19.00 ч.) и край -  Младежки културен център.
Бал с маски и младежки концерт в голямата зала на МКЦ и караоке клуб „Джей Джей Куул Ей” ще стартира от 19,30 часа, но ще продължи само 2 часа, затова измислете от сега какво ще правите след това с половинката си.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |