В новините
 
11.02.2007 11:11   Новината е видяна 3354 пъти
НДСВ с ново име до седмица

НДСВ събира предложения за ново име на партията, готви нов устав и програма. Идеите ще бъдат обсъдени на Национален съвет на 16 февруари, когато ще бъде определена датата за национален конгрес на партията.  Това съобщи във Варна министърът на държавната администрация и член на политическото бюро на партията Николай Василев. Новата програма ще бъде дясно центристка и по-съвременна, с оглед членството ни в ЕС, каза Василев. На националния конгрес ще бъде одобрено и новото име на партията. Очаква се името на Симеон Втори да отпадне от абревиатурата.
Царската партия ще участва активно в изборите за евродепутати, във всички по-големи райони в страната ще има свои кандидати. Ако няма промяна в закона, е възможно само с гласовете от община Варна да имаме наш представител в европарламента, прогнозира министърът.
НДСВ има намерение да се яви на предстоящите местни избори със свой кандидат във всички общини. Тази година задължително трябва по-рано да излъчим своите кандидати и това трябва да стане още през пролетта, заяву Василев.
Жълтата партия вече е заявила подкрепата си за втори мандат за кметовете на 4 варненски общини, припомни Николай Василев. Самият той не планира да се кандидатира нито за кмет на Варна, нито за евродепутат. Няма случаи на кандидатиране на министър за кмет, а и освен това Варна едва ли ще има представител в изпълнителната власт, ако напусна поста, който заемам, обясни Николай Василев.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |