В новините
 
11.02.2007 11:21   Новината е видяна 3439 пъти
ДПС си учи актива да харчи европари

 

 
ДПС започва поредица от семинари в които ще обучава своя актив да усвоява спари от еврофондовете.  Първата сбирка започна вчера в благоевградското село Огняново.  Наясно сме, че завърши етапът на реформите и сега трябва да усвоим европейските практики и стандарти, за да подобрим живота на тези, които не изоставиха партията през тези 17 години. Това каза на откриването вицепремиерът и зам.-председател на ДПС Емел Етем, цитирана от БГНЕС.
Трябва да се подготвим първи, както винаги сме го правили досега. Това е следващата крачка, която трябва да направим от партийна гледна точка, заяви Емел Етем пред актива на ДПС от област Благоевград. Нашите членове очакват да покажем пътя на хората, които искат да се занимават с някакъв бизнес как да могат да го постигнат. Хората казват, че искат работа, но държавата и партията не могат да я дадат, но могат да покажат пътя", подчерта Емел Етем. Семинарът е двудневен с участието на зам.-министри и специалисти от различните области.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |