В новините
 
13.02.2007 19:32   Новината е видяна 3327 пъти
Община Бургас прехвърля тенденциозно вината си за гробището в Сарафово

Община Бургас се опитва да прехвърли тенденциозно вината за дългогодишните си действията по отношение на гробищния парк в Сарафово върху бившия кмет Продан Проданов. Това е становището на общинското ръководство на СДС Бургас. 
Сините смятат, че администрацията на градоначалника Йоан Костадинов за 15 години е допускала и  одобрявала проекти, окрупнявала парцели и сменяла собствености, без да уведоми местните жители и без да промени строително - регулационния план отреждайки терена отново за траурен парк.
За 1 157 дни общинската администрацията на кмета Йоан Костадинов е правела всичко на тъмно, продала е парцели, върху които вече има изградени жилищни сгради, които се намират в непосредствена близост до гробището.
На фона на тези действия сегашният опит да се прехвърли вината върху бившия кмет Продан Проданов е недопустима. СДС Бургас няма да позволи по този некоректен начин да бъдат заблуждавани жителите на Сарафово, тъй като именно настоящата общинска администрация е раздала през тези години десетки разрешителни за строителство на сгради до гробищния парк. В писмо до медиите, от Община Бургас заявиха, че никога не са прехвърляли вина върху бившия кмет Продан Проданов, а жителите на Сарафово никога не са били “заблуждавани”. Населението на квартала имало достатъчно точна и навременна информация за преактуването на терена от гробищен парк в отреден за почивен комплекс още през 1992 г.  

 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |