В новините
 
14.02.2007 08:58   Новината е видяна 3113 пъти
Червените анализират работата на кметовете си в областта

 

 

 Предстоящите местни избори и европейският вот обсъди на пленум   Областното ръководство на БСП  с председателите на 13-те общински съвета от региона. Те представиха готовността на  местните структури и обясниха, как протича отчетната кампания по места.

 6 евродепутатски места са напълно реални, предвид подкрепата , която левицата получи на президентските избори, съобщи председателят на  Областния съвет Пенко Атанасов. Той подчерта,че няма да е изненада и 7-ми евродепутат от БСП. В началото на март ще стане ясна и листата на  партията. Председателите на Общинските съвети ще трябва да изготвят план за работата  си за евроизборите.В общините  ще стартира и изграждането на предизборни щабове.

 На срещата не са били коментирани конкретни имена за канидати. Евроизборите ще бъдат тест и за предстоящите местни избори, казаха още от БСП.  Тяхната подготовка  вече е стартирала на местно ниво, чрез обсъждане и анализ  на работата на настоящите кметове и съветници и вариантите за нови лица.  Ние ще подкрепим успешните кметове, а в повечето общини те са  такива,  уточни Пенко Атанасов.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |