В новините
 
15.02.2007 23:14   Новината е видяна 3661 пъти
СДС с оптимистична и честна кампания за европарламента

Адвокат Вълчо Чолаков е номинацията на бургаската организация

СДС ще води силно оптимистична и честна кампания, защото виждаме, че в страната има много политически сили, които внушават песимизъм и казват на хората, че няма да се справят. Това заяви на пресконференция днес в Бургас председателят на националния предизборен щаб на сините Димитър Аврамов. Според него кампанията ще бъде интересна и директна, с много разговори и комуникация с обществото. “Отказваме се от изкуствени неща, от скъпи билбордове и кампании, влизаме в ежедневието и търсим решения” , допълни още Аврамов.Националната листа на СДС, която ще бъде одобрена на 20 февруари, ще бъде и със силен регионален акцент. В хода на кампанията ще се отчитат спецификите на всеки регион.
Според председателят на СДС Бургас Костадин Марков в морския град са били анкетирани над 800 членове и симпатизанти на организацията за предстоящите избори за евродепутати. С най- много номинации за водач на листата е Петър Стоянов. Кандидатурата на бургаската организация е на 36- годишния юрист Вълчо Чолаков. Чолаков бе представител на СДС Бургас в РИК по време на последните президентски избори.
“Това е първата година на България в ЕС, в която имаме най-голяма нужда от това, всеки от нас да бъде активен в своето ежедневие. Да постигне личния си успех, да дава пример на себе си и на околните. Напълно възможно е България да претърпи динамично икономическо развитие в следващите 5 години, но това трябва да стане с ясната заявка на една или повече политически сили. Към днешна дата виждаме, че СДС е напълно възможно да погледне една крачка напред, да номинира млади хора в листата си за евродепутати, да подкрепи активната част от българското общество”, заяви още Димитър Аврамов. По думите му, СДС няма да говори за това, какво Европа ще ни даде, а какво ние можем да вземем от нея. Сините ще работят за изборен резултат близък до този, който постигна коалиция ОДС по време на последните парламентарни избори.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |