В новините
 
19.02.2007 19:10   Новината е видяна 3897 пъти
Царево с нов туристически пътеводител

 

Излезе от печат новият туристически пътеводител на община Царево. Луксозното цветно издание е в 26 страници, формат А4 и в 5-хиляден тираж.

С него общината ще се представя на туристическите борси. На всяко населено място в каталога е отделена страница, представяща информация и фотоси от уникалните природни дадености. В каталога има и самостоятелна страница „ Морски дарове – черноморска флора и фауна”, както и страница , посветена на подводния и спортния риболов. В специална морска страница са представени и всички плажове на територията на общината с карта , която  указва как да се стигне до тях.

Историята, културата, традициите и историческото развитие на община Царево през вековете също заемат своето място в пътеводителя. В него са представени 60 туристически обекта от всички черноморски селища. Задната корица на каталога е посветена на Синеморското златно съкровище. То ще бъде представено и в самостоятелна дипляна.

Още 5 нови рекламни брошури за Царево, Лозенец, Ахтопол и Синеморец на български , руски и английски излизат от печат.

На 24-ата Международна туристическа борса „Ваканция и СПА ЕКСПО” , която ще се проведе от 22 до 24 февруари в Националния дворец на културата в София,  Цаерво ще участва със самостоятелен щанд. Освен с новия туристически пътеводител и рекламни брошури общината ще бъде представена официално и със страница в каталога на изложението. Тя ще се презентира и с цветна страница на видеостената на НДК. През първия и втория ден на изложението ще бъдат показани рекламният клип на режисьора Николай Волев “Целувката на южния бряг” и новият филм „Царево: пирати, звезди и слънце”.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |