В новините
 
19.02.2007 22:04   Новината е видяна 3941 пъти
Кметът на Бургас урежда благодетел с евтина земя

 

Кметът на Бургас Йоан Костадинов се опитва да прокара докладна, в която предлага на съветниците да предоставят на местния бизнесмен Ивайло Зартов 284 дка терен край близкото село Димчево на цена по 10 ст на кв.м. Това съобщи шефът на СДС-Бургас Костадин Марков. Зартов е същият бизнесмен, който обеща безплатен ремонт на блока, чиито последни 2 етажа изгоряха напълно преди 2 седмици. Йоан Костадинов публично му благодари и го даде за пример като бизнесмен, който дарява помощ безвъзмездно.
В докладната на кмета се предлага да бъде извършена замяна. Общината предоставя на Зартов декарите край селото, а насреща получава разпокъсани терени извън регулация, намиращи се по най-различни баири, далеч от населени места. Територията около Димчево съвсем скоро ще се превърне в един от най-луксозните квартали на Бургас. Там фирмите на Зартов вече изграждат вили върху земя, купена от частници.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |