В новините
 
20.02.2007 11:05   Новината е видяна 3226 пъти
Мъж е в опасност за живота, след като е бил ударен с брадва в Бургас
60-годишен мъж е с опасност за живота, след като е бил ударен с брадва в Бургас, съобщиха от пресцентъра на полицията. Инцидентът е станал около 08.30 часа вчера на ул. “Александър Невски” №24 в кв. “Акациите”. Полицията е установила, че 38-годишният А.В. от с. Камен, общ. Стражица е нанесъл удар с брадва в областта на главата на Д.З., от същото село. Извършителят на деянието е задържан в Първо РПУ - Бургас за срок от едно денонощие.
Причините за инцидента са битови, уточняват от полицията. Те са били породени от синовната ревност на А.В. спрямо Д.З., който желаел да живее отново с майката на А.В. Недоразуменията между двамата мъже се изострят особено на 02.02.т.г., когато около 10.45 часа Д.З., заедно със свой приятел принуждават 66-годишната А.М. / майка на А.В./ да се качи в лек автомобил, с който е откарана в с. Камен. Свидетел на деянието е синът, който алармира полицията за извършеното отвличане. Полицейските служители връщат А.М. в дома й в Бургас, но на 19.02.т.г. Д.З. отново идва в града, за да вземе обратно със себе си А.М. Синът й, в момент на агресия и за да защити майка си, нанася по главата на Д.З. удар с брадва.
Работата по случая продължава от служители на Първо РПУ - Бургас.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |