В новините
 
20.02.2007 22:18   Новината е видяна 3672 пъти
Турнир по мини футбол в Приморско

Турнир по мини футбол – футзал ще се проведе в Приморско между 2-ри и 4-ти март тази година. Спортното състезание е посветено на Националния ни празник и ще се проведе под патронажа на кмета инж. Димитър Димитров. Организатор на проявата е Българския футболен съюз – Аматьорската лига по футбол.

Участие в турнира могат да вземат всички аматьорски отбори, които в срок до 25-ти февруари се регистрират за участие в спортната проява, уточниха организаторите. Необходимо е, за да бъдат допуснати до участие състезателите – аматьори, да не са картотекирани в отбори от „Б” ПФГ или не са вземали участие в отбори – участници в „А” ПФГ. Заявленията за участие се подават в офисите на фирма „Спортни имоти Приморско”АД в град Приморско.

Според приетия регламент и правилника на ФУТЗАЛ, срещите ще се провеждат в две полувремена от по 25 минути. Предвидени са награди за отборите класирани се за финалната фаза. Специални награди ще бъдат връчени и на най-добрия вратар, най-техничния състезател и най-добрия нападател на първенството.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |