В новините
 
21.02.2007 23:17   Новината е видяна 3255 пъти
Приморско стриктно пази чистотата

Служителите от общинската дирекция “Опазване на околната среда”, Приморско са съставили 125 акта и 332 предписания през изминалата година. Глобите са наложени предимно по “Наредбата за опазване на обществения ред”, също и срещу нарушения на издадени заповеди.
През изминалата година в дейност “Чистота” към Общината са работили общо 93 човека, а в момента броят им се е увеличил до 127.
С оглед на започването на туристическия сезон, от април месец улиците ще бъдат почиствани по два пъти на ден – ранно сутрешно почистване и следобедно.
През изминалата година  с оглед подобряване чистотата в Приморско и в Китен бяха закупени за сметка на общинския бюджет 500 броя контейнери. Допълнително бяха закупени и 60 броя малки кошчета. Предвижда се през настоящата година да бъдат закупени допълнително количество контейнери, които да бъдат разположени в отделните населени места на Община Приморско.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |