В новините
 
26.02.2007 19:09   Новината е видяна 4211 пъти
Система за видеонаблюдение в Слънчев бряг

В последната ключова фаза навлиза проекта по изграждане на системата за видеонаблюдение в курортен комплекс “Слънчев бряг”, съобщиха от фирмата изпълнител – “Крус електроник” ООД - София. До момента по крайбрежната алея е положен близо 4 км. оптичен кабел, като вече е направена връзката с техническия център, ситуиран в административната сграда на “Слънчев бряг” АД. Доставена е цялата необходима за начинанието апаратура, както и предвидените по план близо 100 видеокамери, които да се разположат в критични точки на курорта.

Според изпълнителите на проекта съществува опция – към изградената система за видеонаблюдение да се добавят видеокамерите на всеки хотел, разполагащ с вътрешно звено за наблюдение. Т.е. хотелите, които до момента ползват собствени вътрешни видеомрежи могат да се включат към единната, изградена на територията на Слънчев бряг, като по този начин ще разширят периметъра на наблюдаваните пунктове и от наблюдаваните досега места (централни алея, пътни артерии и ключови за по-големи групи от хора места - дискотеки, ресторанти и места за развлечение) ще се премине към по-обширна площ, обхващаща и пространства край хотели, малки алеи и вътрешни хотелски пространства.

Предстои в най-скоро време в експлоатация да бъде въведена GPS часовникова система, която астрологически да уеднакви времето на работа на всички включени в системата камери – това се налага за да не се получават несъответствия в реално време в случай на изискан запис от няколко камери, разположени на различни места.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |