В новините
 
27.02.2007 22:13   Новината е видяна 3380 пъти
Доживотен затвор за клошаря,убил бургаската зъболекарка

 

Състав на БОС осъди на доживотен затвор 47-годишния клошар Христо Атанасов за убийството на зъболекарката Ванина Русинова. Христо Атанасов ще трябва за заплати и 90 хиляди лева кръвнина на семейството на д-р Русинова и 8 хиляди лева за разходите по делото.
31-годишната жена бе намерена в кабинета си жестоко убита с ножица през април 2003 година. Обвиняем от самото начало на процеса процеса Христо Атанасов от Бургас. По данни от предварителния му разпит в деня на убийството той е посетил кабинета на д-р Русинова. Атанасов твърди, че си е тръгнал докато тя още е била жива. Според психиатрична експертиза, Христо Атанасов многократно е лекуван в психодиспансера в Бургас. Той е с фамилна обремененост, но е вменяем. Окончателната диагноза според специалистите е лека шизофрения.
Ананасов вече беше признат за виновен и осъден на доживотен затвор. ВКС върна делото за ново разглеждане през 2005. Основните мотиви на висшите магистрати са допуснати пропуски и липса на достатъчно доказателства.
Днес БОС потвърди присъдата. Тя може да бъде обжалвана в 15 дневен срок пред АС./darik.net/





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |