В новините
 
27.02.2007 22:58   Новината е видяна 3283 пъти
Необходими са нови изисквания за полицейските служители

 

Да бъдат въведени нови изисквания към полицейските служители като владеене на чужд език и компютърна грамотност. Около тази теза се обединиха участниците в публичен дебат, който се проведе в Бургас.   
В дискусията участваха ръководството на ОДП, началници на районните управления, кметове, представители на Областна управа, нестопански организации и медии.
Районните и младши инспектори имат огромна роля за възстановяване доверието на хората в полицията отчете комисар Павлин Димитров.
Според него основната им задача е да възстановят доверието на хората от квартала във фигурата на “полицая”, да потърсят съдействието им при решаването на различни въпроси, да организират разнообразни и достъпни форми за прием на гражданите извън рамките на съответното районно полицейско управление. На този етап обаче голяма част от тези задачи не са изпълнени, като все още преобладаваща част от населението не познава своя районен инспектор.
Основните причини за това са липсата на система за мотивация на полицейските служители, отсъствието на специални полицейски структури или служители за работата в близост, както и недостатъчното материално и финансово обезпечаване на дейностите, включени в Стратегията за реформа в полицията.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |