В новините
 
06.03.2007 22:10   Новината е видяна 3522 пъти
Нови избори в Несебър

В писмо до министъра на държавната администрация Николай Василев, областния управител Любомир Пантелеев и председателя на ОбС Димитър Янков, зам. кметът на община Несебър Иван Цанев настоява да се предприемат съгласувани действия  между общинската избирателна комисия и председателя на ОбС, с оглед предстоящия избор на кмет на общината.

Повод за сигнала на Цанев, който въз основа на Заповед № 78/13.02.2007 г. изпълнява функциите на кмет, е стартиралата в петък процедура по прекратяване правомощията на Трифонов. Спазвайки закона, членовете на ОИК трябва да уведомят писмено кмета и изчакат 3 дни, в които той може да оспори решението им. След това имат право да прекратят правомощията му, което пък може да се атакува по съдебен път.

В момента на прекратяване правомощията на титуляра, община Несебър ще спре да функционира, тъй като приемникът му също губи правомощия. Именно за това, Цанев иска съгласувани действия  между общинската избирателна комисия и председателя на ОбС.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |