В новините
 
09.03.2007 23:20   Новината е видяна 5984 пъти
„Нафтекс” приема „Сливен”, билетите по левче

Футболистите на „Нафтекс” ще посрещнат отбора на Сливен в първата си домакинска среща за полусезона на стадион „Лазур” в Бургас. Билетите за срещата в събота са на цена от 1 лв, а вратите ще се отворят точно в 17 часа. Старши треньорът Георги Василев няма да може да използва в предстоящия двубой наказания за един мач опорен полузащитник Георги Караканов, но останалите са на разположение. Въпросителни будеше и контузията на Любчо Любенов, който пропусна няколко тренировки през седмицата, но вече е напълно възстановен и готов за двубоя със Сливен.

От петък тренировки с отбора започна и възстановяващия се от контузия Марин Ценов. Той получи травма по време на лагера в Кипър и почти месец се лекуваше в медицинския център на стадион „Лазур”. Последните контролни прегледи показаха, че Ценов вече може да се готви наравно със съотборниците си, като се очаква той да бъде готов за следващото гостуване на „Нафтекс” срещу отбора на „Спартак” Пловдив идната неделя.

Други двама футболисти на бургаския тим – Диян Молдованов и Велин Дамянов се готвят все по-усилено след претърпени операции. Молдованов започва тренировки със съотборниците си от понеделник, като той ще участва в заниманията на облекчен режим до края на месеца. Очаква се той да влезе в игра в средата на месец април. Почти същото е и положението на юношеския национал Велин Дамянов. И той от понеделник ще започне с по-високи натоварвания, като очакванията са да може да играе около 10 април.

ПФК „Нафтекс” и неговите футболисти подкрепят инициативата „Не сте сами”. Като израз на тази съпричастност играчите ще излязат с фланелки със символа на кампанията, който е извезан от дясно на гърдите. Всички зрители, които ще дойдат да гледат интересния двубой заедно с входния си билет ще получат и лентичка и стикер в подкрепа на кампанията. Преди мача на видеостената зрителите ще видят химна за медиците по музика на Стефан Димитров и текст на Михаил Белчев в изпълнение на най-известните български певци.

Ръководството на тима е подготвило и една много приятна изненада за многобройните привърженици на отбора, която ще бъде обявена преди началото на двубоя.

Днес „Нафтекс” тренира веднъж след обяд, като веднага след това отборът излиза на режим в хотел България. Групата за мача е съставена от 18 състезатели. От нея отпадат наказания Георги Караканов, Марин Ценов, Мартин Теменлиев и контузените Веско Бранимиров, Диян Молдованов, Велин Дамянов, както и двамата юношески национали Диян Лефтеров и Георги Петков, които тази вечер се прибират от лагер на националния отбор до 18 години, който се проведе в Германия.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |