В новините
 
11.03.2007 14:59   Новината е видяна 5108 пъти
Жена пое кормилото на властта в Несебър
 
 

Инж. Магдалена Мандулева е новият кмет на Община Несебър.      Това е първата жена кмет в историята на Несебър. Тя бе избрана на тази длъжност на извънредно заседание на Общински съвет-Несебър днес с квалифицирано мнозинство. За инж. Мандулева гласуваха 11 от 19 присъстващи на сесията общински съветници. 8 от 19 гласа събра вторият предложен кандидат-Иван Цанев. От общо 21 общински съветници, на сесията присъстваха 19,  двама съветници отсъстваха . Извънредната сесия на ОбС-Несебър беше проведена от 11,30 часа днес след влязло в сила решение на Общинска избирателна комисия- Несебър /ОИК/, с което на основание чл. 42 ал.1 т. 7 и ал. 3 от ЗМСМА, ОИК прекрати правомощията на досегашния кмет Николай Трифонов.

На основание Чл.60 от Административнопроцесуалния кодекс и в изпълнение на решението на Общинския съвет,  Магдалена Мандулева положи клетва в 11,45 часа днес и влезе официално в правомощията си на кмет на Община Несебър.

Инж. Мандулева е досегашен директор на Дивечовъдно стопанство-Несебър. Завършила е Лесотехническия университет в София и следдипломна квалификация по икономика в УНСС-София. Тя е общински съветник от гражданската квота на “Либерален съюз” и председател на Комисията по екология в ОбС-Несебър.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |