В новините
 
16.03.2007 23:45   Новината е видяна 4412 пъти
Известни блусари свирят в бургаския бар Groovy

 

Почитателите на блуса могат да се насладят на авторските изпълнения на Guitar Nick & Blue Al, които ще свирят пред бургаската публика в бар Groovy тази вечер. Преди месец музикантите спечелиха второ място на престижния международен конкурс за акустична музика във Флорида, САЩ в раздел инструментален блус.

Дуетът Николай Танев и Александър Дойчев са единствените българи, които участват в тази класация, а песента им “София блус” ще бъде изпята за първи път тази вечер, след като е спечелила наградата.

Музикантите свирят в стил акустичен блус и дебютират като дует отново на бургаска сцена на блус фестивала преди няколко години.

Парчето им "Sideman Blues" е включено в саундрака към филма на режисьора Илиян Симеонов "I have an idea” (излъчван и в национален ефир), заедно с изпълненията на известния Теодоси Спасов.

Песни от албума им "Tribute to Robert Johnson", издаден през юни 2000 година могат да бъдат чути на сайта на музикантите http://www.blues.hit.bg, където ще бъдат публикувани и снимки от тазвечершният им концерт.

Момчетата са работили с много от известните български музиканти, сред които Буги Барабата (на снимката вляво) и Васко Кръпката.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |