В новините
 
18.03.2007 13:40   Новината е видяна 4601 пъти
Две купи за несебърските мотоциклетисти от състезание в Гърция

Състезателите на НЕСЕБЪР МОТО се представиха блестящо на проведеното през уикенда международно състезание на писта Серес в едноименния гръцки град Серес. Надпреварата бе кръг от румънското открито първенство на писта.

 Второ място и първа сребърна купа завоюва Никола Вангелов с мотоциклет Сузуки в клас 1000 куб. см. след невероятно състезание. След фал старт той тръгна шести в стартовата решетка, но още на първия завой стана първи в колоната. След бясна надпревара, Вангелов отстъпи първото място на вице- балканския шампион за 2006 г.

Вторият ни участник Милен Манолов с мотоциклет „Хонда”, след сериозна борба спечели четвъртото място в клас 600 куб. см.

„Това е първата надпревара за сезона на двамата ни състезатели, които почти без никакви тренировки поради липсата на време, постигнаха този впечатляващ резултат”, коментира председателят на клуба Атанас Терзиев.

Предстои участие на Никола Вангелов и Милен Манолов в кръговете на престижния европейски шампионат „Алпадрия”.

Предстои  подписването на договори и с други състезатели : Марин Николов – състезател по Супермото и  Иван Жеков -състезател в клас Суперщок 1000 куб.см

 ”Несебър Мото” е клуб обединяващ интересите на всички моторно „зависими” хора. Създаден е през октомври 2006 г. В целите и амбициите на клуба влиза развитието на всички моторни спортове– мотоциклетизъм, автомобилизъм, картинг и др. В  клуба членуват 63-ма представители от всички възрастови групи. Най- младата надежда на клуба е 5- годишния Жулиян Георгиев.

През тази година клубът започва развитието си в Картинг и Автомобилните спортове. Ще се провеждат тренировки и състезания на картинг пистата в Слънчев бряг с известния картинг състезател и инструктор Гичо Ковачев. Ще се провеждат срещи и с  Председателя на Картинг Федерацията Асен Марков, който е симпатизант и приятел на клубът.

Несебър Мото е член на Българската Федерация по Мотоциклетизъм /БФМ/, както и на Българската Мотоциклетна Асоциация /БМА/ и Българска Федерация по Картинг Спорт /БФКС/. През 2007 г. клубът ще бъде организатор на мото-среща в Бургаска област .





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |