В новините
 
18.03.2007 13:48   Новината е видяна 4779 пъти
ЧЕРЕН УИКЕНД В БУРГАСКО, СЕДЕМ ЗАГИНАХА В ТЕЖКА КАТАСТРОФА КРАЙ НЕСЕБЪР



Седем са жертвите в тежката катастрофа на пътя Слънчев бряг - Кошарица . Трима от тях са 17-годишни съученици от Несебър.  Те бяха идентифицирани след допълнителни полицейски проучвания.
Тримата младежи са били в11-ти клас на Професионална гимназия по туризъм “Иван Вазов” в курортния град. Те са пътували в "Пежо 405". По първоначални данни най-вероятно колата е управлявана от С.С., неправоспособен водач, а с нея са се превозвали в посока от Слънчев бряг към с. Кошарица Р.Я. и Е.К.

По първоначална информация се знаеше, че шестима са загинали в катастрофата. В резултат на извършен допълнителен оглед на местопроизшествието и катастрофиралите автомобили в купето на изцяло изгорелия лек автомобил “Форд” е открит трупът на още един човек – това е 36-годишният Я.Х. от с. Помен, област Русе. Я.Х. заедно с останалите двама изгорели мъж и жена са били строителни работници по новостроящи се обекти в Слънчев бряг.
 
В пожара, избухнал след сблъсъка на двата автомобила, е изпепелено и четиригодишното дете на живеещите на семейни начала – С.С., 31 годишен и А.С., 22 годишна, и двамата от с. Помен, обл. Русе.

Установено е, че 42-годишният Г.П. от Бургас /успелият да се спаси от пламналото купе на “Форда”/ е седял на задната седалка в колата, а не на предната дясна, както бе оповестено по първоначални данни. Състоянието на мъжа продължава да е критично, тъй като същия е с близо 80 % изгаряния. В момента за стабилизиране на здравето му се грижат лекарите от МБАЛ - Бургас.

По- рано агенция "Фокус съобщи", че само три от овъглените тела на шестимата загинали в катастрофата на пътя Слънчев бряг - Кошарица са разпознати. Това са 31-годишният С.С., съпругата му – А.С., 22-годишна и детето им – 4-годишният Е.С., всички от с. Помен, област Русе. Другите трима бяха в процес на установяване на самоличността им. В инцидента пострада и бременна в деветия месец, която след катастрофата помогна на един от участниците в произшествието.
Както "Фокус" съобщи, катастрофата е станала около 01.50 ч. в района на моста във вилна зона "Чолакова чешма" под хотел "Рай" на пътя от Слънчев бряг за с. Кошарица. Сблъскали са се 3 автомобила - единият е "Пежо 405", със старозагорска регистрация, собственост на 48-годишна жена от Несебър /с неустановен до момента водач/. В автомобила са пътували трима души. Вторият автомобил - "Форд", с бургаска регистрация, е управляван от 35-годишния Д.С. от Айтос. С автомобила са се придвижвали петима души, сред които едно четиригодишно момченце. Третият - "Пежо 106", с бургаска регистрация, управляван от 20-годишната К.Я. от Айтос. Бременната в деветия месец жена пътувала сама в колата.
По първоначални данни по неустановени до момента причини челно са се ударили "Пежо 405" и "Форд"-а. Секунди по-късно в тях се врязва и "Пежо 106". Ударът предизвиква запалване, в резултат на което са овъглени телата на шестима души. Трима от тях са от пътувалите в "Пежо 405". Семейството с 4-годишното детенце са били на задната седалка в лекия автомобил "Форд".
След възникване на катастрофата бремената жена не е изгубила присъствие на духа. Отишла е до "Форд"-а и е извадила от купето неговия шофьор – 35-годишния Д.С. От предната седалка сам е успял да излезе 42-годишния Г.П. от Бургас. Жената отново е тръгнала към автомобила, като се е опитала да окаже помощ на намиращите се в горящото купе на "Форд"-а хора, но от температурата гумите на колите са започнали да се взривяват.
Оцелелите от катастрофата са откарани в бургаската болница - 20-годишната К.Я. – бременна в деветия месец, е прегледана и освободена за домашно лечение, 35-годишният Д.С. /водач на "Форд" е настанен за лечение с фрактура на таза, без опасност за живота/ и 42-годишният Г.П. от Бургас /пътуващ в "Форд" е настанен в бургаската болница с 80 % изгаряне, с опасност за живота/.
Причините за възникнало пътнотранспортно са в процес на установяване.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |