В новините
 
21.03.2007 21:04   Новината е видяна 3431 пъти
Несебър домакин на “Мис Европа джуниър опен”

 

Несебър ще бъде домакин на конкурса “Мис Европа джуниър опен”. Предварителният кръг в България ще протече на два етапа през юли и октомври 2007 г. под мотото “Български избор” и в него могат да участват кандидатки от 15 до 20 годишна възраст.

България е третата страна домакин на международната проява след Кипър и Тунис,чиито финален кръг се провежда в чешката столица Прага.

През 2005 г. българската участничка Рафаела Жекова от Свети Влас спечели две от титлите на “Мис Джуниър опен”-“Мис Фешън” и “Мис Холидей”. Сега тя работи като модел на модните подиуми в Токио,Сеул,Банкок и Шанхай. През 2006 г.кандидатката на “Слънчева мода” Галина Демирева от Харманли спечели титлата “Мис Талант” и стана вицемис на конкурса “Мис Европа джуниър опен”.

Организатор на конкурса е чешката агенция “Порталмедия”. Той ще се проведе под патронажа на извънредния и пълномощен посланик на Чехия у нас негово превъзходителство Мартин Клепет.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |