В новините
 
23.03.2007 00:19   Новината е видяна 3982 пъти
Малки художници рисуваха на тема “Водата и живота”

 

44 творби на деца от всички бургаски училища в Бургас бяха изложени тази вечер в галерия “Богориди”. Изложбата по повод Световния ден на водата и се организира за пета поредна година от ВиК Бургас.
Конкурсът за детска рисунка стана вече традиционен и е част от образователната програма на водното дружество в Бургас, насочена към бъдещите консуматори - децата. Целта е формирането на отговорно отношение към водата и околната среда, обясни Димитър Гюров-завеждащ връзки с обществеността в дружеството.
В продължение на месец над 150 деца от първи до десети клас от бургаските училища рисуваха на тема “Водата и живота”. В своите творби малките художници показват фантазия, въображение и творчество.
Красивите рисунки сериозно затрудниха журито, не крият от водното дружество. Като на всеки конкурс обаче, и в този има победители. Те ще получат сувенири, а на всички деца, участвали в конкурса, бяха раздадени грамоти.
Световният ден на водата се отбелязва на 22 март по решение на конференцията на ООН за околната среда и развитието, взето в Рио де Жанейро, Бразилия, през юни 1992 година.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |