В новините
 
29.03.2007 20:53   Новината е видяна 3806 пъти
Радио “Микс” облече абитуриентка

 

Радио “Микс” подари тоалет за бала на една бургаска абитуриентка. С рокля и обувки, осигурени от медията, на своя бал ще отиде Светла Тодорова от Рудник. Тя завършва с отличен успех ГЧЕ “Васил Левски” в Бургас и вече се готви за кандидат- студентски изпити. Мечтата на зрелостничката е да стане икономист.  

“Благодаря на радио Микс, че ми подари самочувствие за абитуриентската вечер”-  каза от радио ефира младата дама. Тя си е избрала дълга кафява рокля от коприна и дантела и обувки в тон. Тоалетът ще пътува заедно с нея за Мармарис, където ще бъде абитуриентския бал на руската гимназия.

С този жест медията стартира тазгодишната си кампания “Стани абитуриент на Радио Микс”, в която може да се включи всеки. До майските празници приятели, съученици, родители, баби и лели може да номинират един завършващ. Те трябва да убедят радио екипа, че именно техният кандидат заслужава да получи голямата награда. Абитуриентът на Радио “Микс” ще се появи на бала като холивудска звезда с последен модел на луксозен “Мерцедес”.   





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |