В новините
 
31.03.2007 02:05   Новината е видяна 4425 пъти
Тодор Гунчев: В Европейския парламент ние ще работим за достойна България

 

„Това, което можем да направим в ЕП засяга пряко нашето бъдеще и България. СДС е единствената политическа сила с готова и ясно заявена програма за развитие на една достойна България. Политиката на СДС е насочена към младите хора и тяхното развитие, тук включваме образование и професионална реализация”,  заяви Тодор Гунчев, кандидат за евродепутат на СДС на среща с МСДС-Бургас.

 

На нея присъстваха още кандидатите на СДС за ЕП Валери Белчев, Петър Славов и Вълчо Чолаков.

Кандидатите за евродепутати дискутираха с младежите основните приоритети на СДС в Европейския парламент. „Основният приоритет за нас е отделният български гражданин да се почувства част от Европа. Европейският парламент е мястото, където можем да защитаваме интересите на нашата страна” заяви Валери Белчев.

 

По време на срещата бе коментирана и акцията на МВР срещу торент-тракерите. Петър Славов припомни за декларацията, с която МСДС излезе в подкрепа на интернет потребителите. Той заяви, че ще бъдеотправено питане в парламента, чрез депутати от парламентарната група на ОДС, какви са целите на тази акция и понесе ли някой отговорност за допуснатите грешки.

 

Стефан Иванов, член на ръководството на СДС заяви че СДС ще организира широка дискусия с участието на потребители, сайтове и на държавните институции, които имат отношение към възникналия проблем. Резултатите от дискусията ще бъдат внесени от народните представители от СДС под формата на конкретни предложения за изменения на законодателството.

 

Един от дискутираните въпроси от младежите в Бургас бе и инициативата на МСДС за навременното въвеждане на електронното гласуване в България. Кандидатите на СДС за Евродепутати запознаха аудиторията с писмото, изпратено до министъра на държавната администрация Николай Василев. Младежкия съюз на демократичните сили предлага примерен график за въвеждането на пилотен проект за електронно гласуване в някои общини, за местните избори през 2007 г. Петър Славов заяви, че за да стане тази инициатива реалност е нужна единствено добра организация и политическа воля от страна на управляващите.

 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |