В новините
 
02.04.2007 20:32   Новината е видяна 6234 пъти
Дъжд от куршуми в центъра на Бургас, четирима ранени

 

Четирима души пострадаха при стрелба на най-оживеното място в центъра на Бургас.

В 11.50 часа днес в градинката до хотел България група младежи нападат с нож мъж, приближен до строителните предприемачи Братя Диневи, съобщиха запознати.
Неговият шофьор, който е и охранител изважда оръжие и произвежда четири изстрела.
Куршумите засягат 20 годишно момче от Харманли, студент в колеж по туризъм и възрастна жена. Третият куршум се е забил в един от прозорците на Мецанина на хотела.
От болницата съобщават за още двама ранени. Извършителят на стрелбата се е предал.
Делян Георгиев е улучен в областта на корема. Жената е ранена в ръката и е потърсила помощ в намиращата се наблизо частна клиника.  
Все още няма официална информация за инцидента. На мястото на стрелбата бяха директорът на ОДП комисар Павлин Димитров, шефът на Охранителна полиция Иван Георгиев, началникът на Първо РПУ Васил Едрев. Огледът продължи около два часа.

От ръководството на бургаската полиция казаха, че престъплението е заснето с любителска камера и помолиха записът да не бъде излъчван.

Според информация на Дарик радио един от изстрелите е бил насочен срещу близкия бар на втория етаж на хотел “България”. Между мястото на инцидента и мястото, където е бил улучен Делян Георгиев, има около 15 метра. Според Националния медицински координационен център (НМКЦ) пострадалите по време на престрелката са трима души. Това са 20-годишният Дилян, с прострелна рана в областта на корема, 21-годишният Калоян, ранен в областта на таза и лявото бедро и случайно преминаваща жена покрай мястото на стрелбата, чието първо име е Радка. Тя е ранена в лявата предмишница.
От МБАЛ-Бургас, съобщиха за “Фокус”, че пострадалите са четирима. Като двама от ранените са случайни минувачи. Лекарски екипи оперират 20-годишното момче, с прострелна рана в областта на корема. По информация на лекарските екипи куршумът е засегнал стомаха и тънките черва на младежа. Няма засегнати сериозни органи. Другият ранен също е на възраст около 20 години, ранен е в областта на таза и лявото бедро. Третият пострадал е ранен с нож в областта на дясното бедро. Няма сериозна кръвозагуба. Случайно минаваща жена покрай мястото на престрелката също е ранена в лявата предмишница, уточниха още от МБАЛ - Бургас





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |