В новините
 
03.04.2007 19:47   Новината е видяна 4720 пъти
Указателни табели водят до забележителностите на Созопол

 

Пред всяка една от забележителностите на Созопол ще има указателна табела на български и няколко чужди езика, съобщиха от общината.  
От тях туристите ще получават синтезирана информация за историята на обектите, които ще разгледат. Табели ще бъдат поставени пред църквите, параклисите и археологическите забележителности в курортното селище. Решението бе взето на последното заседание на консултативния съвет по туризъм.
Да се поставят и нови табели на улиците в Созопол, като тези, които още носят старите си имена, бъдат подменени бе другото предложение,  прието на заседанието. Общината ще внесе и докладна записка до местния парламент с предложение да се именува главната улица в кв. “Буджака”, където в момента е съсредоточено новото строителство.  
На заседанието бе решено още да се насрочи среща по проблемите на лято 2007 с концесионерите на плажните ивици и това да стане най-късно до началото на месец май.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |