В новините
 
07.04.2007 01:38   Новината е видяна 3746 пъти
Задържаха още двама за престрелката в Бургас
 
Още двама души от групата на Калоян Рижия бяха задържани в Бургас. Те са участвали в престрелката в центъра на града на 2 април, при която бяха ранени четирима души.
Двете момчета, издирвани в продължение на четири дни от полицията след престрелката в Бургас, днес са се предали сами. Единият от тях е 22-годишният Петър Н. Момчетата са задържани за период от 24 часа, след което ще им бъде наложена мярка за неотклонение.
След кървавата свада в центъра на морския град съучастниците на Калоян Стоянчев, по прякор Големия Рижав, са избягали от местопрестъплението. Рижият беше инициатор на нападението с ножове над Иван Панайотов–Мазния, завършило с престрелка и трима ранени.
По време на скандала 21-годишният Калоян Стоянчев, гравитиращ около престъпния бос Димитър Желязков–Очите, беше ранен в задните части и в слабините и е изписан от болницата днес следобед. Критично остава състоянието на Делян Георгиев, който пострада от рикоширал куршум
Вчера Бургаският окръжен съд наложи постоянна мярка „задържане под стража” на стрелеца Иван Панайотов./darik.net/




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |