В новините
 
09.04.2007 18:32   Новината е видяна 3672 пъти
Стартира национална кампания "Бебетата на България"

 

Започна Национална кампания „Бебетата на България”, която ще преброи колко бебета ще се родят в страната до 1 юни. Организатор на инициативата е Дарик радио.
В кампанията могат да бъдат записани всички бебета, родени в България след 9 април 2007 г. „Бебетата на България” стартира днес, 9 април, точно в 9.00 часа в ефира на Дарик и ще приключи на 1 юни – Денят на детето.
Първите 1000 бебета, включени в кампанията, ще получат специални подаръци, а едно от всички бебета ще бъде избрано за Бебе на България. Изборът ще бъде определен чрез жребий измежду всички записани и ще бъде направен на 1 юни 2007 г. Бебето на годината ще получи на 1 юни пълно обзавеждане на детска стая. Родените след 9 април 2007 г. бебета, могат да бъдат записвани денонощно на мобилен номер 1322, който е достъпен от мрежата на всички мобилни оператори. Всички записани бебета, на които бъде изпратена и снимка на e-mail: bebe@darik.net ще присъстват и в уебсайта на кампанията: bebe.darik.bg. 
Кампанията „Бебетата на България” има за цел да привлече вниманието на обществеността върху демографските проблеми в страната като акцентира върху положителните аспекти на това да бъдеш родител.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |