В новините
 
18.04.2007 19:30   Новината е видяна 3842 пъти
От 15 май спира строителството в Созопол

 

Забрана за извършване на всякакви видове строителни и монтажни работи от 15 май е разпоредена със заповед на кмета на община Созопол.
Ограничението важи до 30 септември и е с оглед нормалното започване и протичане на летния туристически сезон.
Временно е преустановено и издаването на разрешения за прокопавания за външни комуникационни връзки към започнати вече строителни обекти.
Съгласно заповедта, в курортното селище Черноморец инвеститорите трябва да спрат строителството от 30 май, а в Равадиново от 15 юни.
Те трябва да се погрижат също за обезопасяване на обектите и изчистване на тротоарите и уличните платна около тях от строителни материали и механизация. В случай, че настилките са нарушени, те трябва да бъдат приведени в първоначалния им вид. Да се възстановят засегнатите зелени площи около строежите и да се вземат мерки за засаждането им с декоративна растителност, се посочва още в заповедта.

Пропускателни пунктове с полицаи ще следят да не се допуска строителна техника и друга тежка механизация през ограничителните периоди. Контролът по изпълнението на заповедта е възложен на заместник кмета по строителството, началника на РПУ- Созопол, главния архитект и директора на техническа служба.  

 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |