В новините
 
19.04.2007 16:38   Новината е видяна 3755 пъти
30 000 фирми от Бургас и региона събрани в нов бизнес указател

 

Първият в България масов класифициран бизнес справочник Golden Pages стартира подготовката на премиерното си издание за Бургас. Базираният на успешен международен бизнес модел указател ще даде уникалната възможност на близо 30 000 фирми от Бургас и региона да популяризират своята дейност пред огромна аудитория, като се включат напълно безплатно или рекламират в него до края на месец септември, съобщиха от ръководството на  Golden Pages.
Изданието ще бъде най-пълният справочник за Бургас и региона, който, освен предоставените от БТК данни, ще съдържа и актуална информация за най-новите фирми на пазара. Всяка фирма може да се включи само с едно обаждане на телефон 0700 1 6060.
В справочника ще бъдат включени над 850 класификации, съдържащи информация според бизнес сектора, в който оперират конкретните компании. Бизнес справочникът ще съдържа телефоните и адресите на десетки хиляди фирми с разнообразни дейности, включително полезни данни за конкретни услуги, автосервизи, водопроводчици, ключари, спешна помощ, магазини и др.
Golden Pages - Бургас 2007 ще бъде издаден в тираж от 140 000 броя.

 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |