В новините
 
23.04.2007 23:43   Новината е видяна 1604 пъти
АДВ "подкара" автомобилите на длъжниците в Бургаско

 

В Бургас започна мащабна акция за изземване на леки автомобили, собственост на длъжници към държавата, което е част от кампанията на АДВ за събиране на задължения под 5000 лева, съобщиха от агенцията. 
Досега в околните градове Карнобат, Айтос и Несебър са иззети 7 автомобила, като част от тях вече са върнати на длъжниците, поради доброволно плащане на задължението. На останалите автомобили са извършени описи. Този път акцията е насочена конкретно към леки автомобили, собственост на длъжниците. За разлика от досегашната практика на агенцията запорираните вече автомобили не се оставят във владение на длъжника, а се изземват. Разноските по изземването и транспорт на автомобилите, са за сметка на длъжника. Изземването на автомобилите се осъществява със съдействието и активното участие на органите на полицията.
Наред с това, бургаските публични изпълнители ще пристъпят и към изпълнение върху средства на длъжници, които се намират в банкови трезори. В следващите дни предстои да бъдат отворени няколко такива.

Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерияАрхив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
Мебели Бургас | namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |