В новините
 
28.04.2007 00:45   Новината е видяна 3628 пъти
Пускат бариерите в Слънчев бряг от 1 юни

 

От 1-ви юни се въвежда пропускателен режим на превозните средства в Слънчев бряг с решение на директорския борд на “Слънчев бряг” АД.  Дружеството стопанисва инфраструктурата на комплекса.
Решението е взето след проведени консултации на общинското ръководство и ръководството на акционерното дружество с представителите на големите туристически фирми, които оперират на територията на курорта и общината, както и със собствениците на големи хотелски вериги и ваканционни комплекси.

Това решение слага край на “епопеята” за и против пропускателния режим в Слънчев бряг тази година, като се запазва досегашната практика на организация на туристическия сезон, с цел създаване на по-добри условия за отдих и обслужване на туристите.      

Сред туристическите експерти надделя мнението, че евентуално отпадане на пропускателния режим в курорта крие много рискове за нормалното провеждане на туристическия сезон, а това може да рефлектира негативно върху развитието на туризма в курортния комплекс и в най-голямата туристическа община - Несебър през следващите години.

Припомняме, че Съюзът на собствениците настояваше за свободен достъп до всички хотели. Членове на директорския борд обаче коментираха, че това ще доведе до транспортен хаос особено в източната зона, в която хотелите са над 120.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |