В новините
 
09.05.2007 19:15   Новината е видяна 3919 пъти
Лидерът на СДС Бургас внася в общината протестна подписка

Сините събират подписи и срещу корупцията в правителството

 

Над 530 жители на бургаския комплекс „Братя Миладинови” са се обединили в протестна подписка срещу липсата на улично осветление там. Подписите са били събрани само за 2 дни, съобщиха от пресцентъра на СДС-Бургас. 
Хората са недоволни от тоталната незаинтересованост на общината към проблема, което поставя на риск живота и здравето им. Деца и възрастни са принудени да ходят в пълна тъма и да стават обект на нападения и потенциални злополуки. Само за година и заради липсата на осветление са били запалени три автомобила в комплекса. В подписката са се включили жители на блоковете 88, 89, 90, 91, 92 и 93. Никога досега в този район не е имало улично осветление. Недоволстващите са предали подписката на лидера на СДС Бургас Костадин Марков, който ще я входира в общината.
В спешна докладна записка, Марков ще настоява районът около тези блокове в „Братя Миладинови” да бъде включен като обект в строителната програма на община Бургас и да бъдат предвидени средства за изграждането на улично осветление. Лидерът на СДС Бургас ще настоява за спешно решаване на нетърпящия повече отлагане проблем.
Местната организация стартира подписка против корупцията в правителството и в подкрепа на инициирания от синята организация вот на недоверие към него. Тя е под мотото „Не на политическата корупция” и е по повод скандала между шефа на Националната следствена служба и министъра на икономиката Румен Овчаров, разтърсили държавата.

Подписите се събират пред централата на СДС Бургас, на ул. „Богориди” 34 до 17- и май. След това те ще бъдат изпратени в централата на СДС в София в подкрепа на вота на недоверие. Инициативата е на МСДС. Подписката тече в цялата страна, включително и по електронен път. Недоволните могат да заявят своя протест и на националния сайт на СДС – http://www.sds.bg/ .

 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |