В новините
 
22.05.2007 22:16   Новината е видяна 3761 пъти
Лидерът на СДС Бургас предлага структурно обединение в дясно

 

Декларация с призив за структурно обединение на десните партии в една организация ще предложи лидерът на СДС Бургас Костадин Марков на колегите си от организацията. Това ще стане тази вечер на свикан извънреден общински съвет на сините. Повод за декларацията са слабите резултати на десницата в изборите за евродепутати.

„Резултатите от последните избори показаха, че хората не желаят разединена и слаба десница. Механично събрани, ако бяхме обединени в една организация, гласовете за десните партии общо имаха шанс да вкарат 3 евродепутата”, заяви Марков. Той ще предложи от Бургас да тръгне идеята за обща дясна партия, с нови лица. Според Марков, в нея не трябва да фигурират нито един от лидерите, имащи вина за разцеплението в дясно.

„Нека по места дадем знак за това обединение и този процес тръгне от по- големите градове”, заяви още лидерът на СДС Бургас.

Ако общинският съвет на организацията приеме довечера предложената от Марков декларация, ще се търсят контакти с останалите десни лидери и разговори за обединението.

Днес лидерът на СДС Петър Стоянов подаде оставка. “Подавам оставка, не за да правя някакъв театър или да бъда преизбран, а защото това е единствената алтернатива", заяви Стоянов.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |