В новините
 
24.05.2007 20:07   Новината е видяна 4153 пъти
Хора на Димо Грудев гонят журналист от събитие за 24 май

 

Служител на собственика на фирма за кетъринг и общински съветник Димо Грудев изгони представител на „Бургас инфо” от годишното събитие на Бургаския свободен университет по повод 24 май. На него бяха поканени над 2 000 педагози, художници, писатели, журналисти, представители на културата и изкуството.

Оказа се, че и на този празник на българската писменост и култура гостите, по преценка на съветника Грудев, бяха разделяни на ВИП и на „нахални журналисти”. Представител на Бургас инфо, дошъл да отрази събитието, беше подканен от служител на Грудев да освободи заетото от него правостоящо място, тъй като се полагало на ВИП персони. На въпрос, как трябва да изглеждат въпросните ВИП персони, служителят отговори: „Извинявайте, но тук има всякакви нахални журналисти”.

Въпросните нахални журналисти от бургаските медии иначе бяха предварително учтиво поканени да отразят събитието. Същите нахални журналисти са особено ухажвани по време на избори, за да отразяват събитията на кандидатите за общински съветници, какъвто е и самият г-н Грудев. „Нахалните журналисти” имат много по- голямо основание да бъдат част от събитие за 24 май, повече от който и да е служител или собственик на кетъринг фирма. Ако е почти допустимо „нахалните журналисти” да бъдат изгонени от модно ревю на манекенки или коктейл на така наречените ВИП персони, то е малко странно да бъдат обиждани точно на събитие по повод 24 май. Ако на всякакво друго събитие ВИП персони могат да бъдат хора от хайлайфа, то на празник по повод българската просвета и култура, ВИП са всички тези неизвестни учители, писатели, художници и хора на изкуството, за които г-н Грудев вероятно изобщо не е и чувал.

И последно. Ако за някои, за ВИП персони се приемат мутресите и добре изглеждащите бизнесмени, които вероятно през живота си не са прочели цяла книга,  то горко ни......  





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |