В новините
 
01.06.2007 18:00   Новината е видяна 4651 пъти
В Бургас запалиха офиса на частен съдебен изпълнител

 

Запалиха кантората на частния съдебен изпълнител в Бургас Петър Бакалов, съобщи Дарик радио, позовавайки се на Камарата на частните съдебни изпълнители.
Неизвестно лице е хвърлило през прозореца на офиса запалителна бутилка, която се е възпламенила и е подпалила оборудването. Огънат не е унищожил изпълнителните дела на Бакалов. Това е второто покушение срещу частен съдебен изпълнител за последната седмица и четвъртото от въвеждането на частно съдено изпълнение в България. Заради последните две покушения най-вероятно ще се свика извънреден съвет на Камарата на частните съдебни изпълнители, каза Марияна Обретенова - член на УС на Камарата. Според нея тези посегателства показват добрия професионализъм на частни съдебни изпълнители, тяхната бързина и ефективност на действия, които вече започнаха да представляват заплаха за страни по изпълнителни дела. Съгласно Наказателния кодекс частният съдебен изпълнител е лице, приравнено на съдията и прокурора и посегателствата срещу него се наказват с възможно най-тежките наказания. До момента, обаче, не са установени извършителите на първите две покушения срещу съдебни изпълнители от края на 2006 г.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |