В новините
 
05.06.2007 21:04   Новината е видяна 3565 пъти
ГЕРБ открива приемна на Брюксел в Бургас

 

ГЕРБ ще открие приемна на бургаския евродепутат Румяна Желева в Бургас. Това съобщи регионалният координатор на партията Димитър Николов.
„Наясно сме, че много бургазлии няма как да стигнат до Брюксел, за да се срещат с бургаските евродепутати. Вместо да се харчат безсмислено пари за скъпи офиси там преценихме, че е по– полезно за хората да открием тук тази приемна”, заяви Николов.
Информационният офис ще бъде открит до края на месеца. Разходите по него ще  бъдат изцяло за сметка на eвропейския парламент.
В приемната бургазлии ще могат да поставят всякакви въпроси свързани с работата на европейския парламент и конкретно на депутатите на ГЕРБ. Офисът ще играе ролята и на консултантски център, а специалисти ще разясняват начините за това, как всеки човек може да разработи проекти и усвои европейски средства по тях.
От ГЕРБ изразиха недоумението си от огромната сума, която ще плаща Община Бургас за луксозен и голям офис в Брюксел. Той ще бъде с годишна издръжка от 46 410 евро, като в сумата не са включени допълнителните разходи за работни заплати, охрана, консумативи. За сравнение, общините Пловдив и Варна са с няколко пъти по- малки и по- евтини офиси там. Със сигурност от офиса на Бургас в Брюксел ще могат да се възползват изключително малък брой бургазлии, което е още повече обезсмисля огромната инвестиция.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |