В новините
 
06.06.2007 01:03   Новината е видяна 3721 пъти
Жълтите искат изключване на Илчо Дуганов от НДСВ

 

Освен порицание и изключване на Милен Велчев от НДСВ, жълти депутати са поискали изключване още и изключване от партията на Илчо Дуганов, заместник-областният управител на Бургас, предаде Агенция Фокус.
Над 40 депутати са участвали в разговорите днес следобед, които не са се провели в централата на НДСВ на “Врабча”1. Пред депутати е бил показан и готов сценарий, по който е бил организиран конгресът на НДСВ в неделя. В сценария пишело точка по точка как ще протече конгресът и съответно - изборът на членове на Политическото ръководство на НДСВ, като дори се отбелязвало къде трябва да има “бурни ръкопляскания”. Освен това пишело и как и по какъв ред да се изберат членовете на ръководството на партията, още кой задава въпроси и какви са те. Пред жълти депутати координатори от страната са разказали как предварително им е било обяснено да гласуват и кого да подкрепят. Говорело се още, че гласуването е било филмирано с камери, за да няма изненади.
Разговорите по групи и групички в НДСВ продължават.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |