В новините
 
08.06.2007 21:50   Новината е видяна 3974 пъти
Румяна Желева- водач на групата на ГЕРБ в Европейската народна партия

 

Бургаският евродепутат Румяна Желева е избрана за политически водач на групата на ГЕРБ в Европейската народна партия. Тя ще бъде един от 27-те лидери, които ще формират политиката в Европейския парламент, съобщи на пресконференция областният координатор Димитър Николов. Решението Желева да оглави листата е взето от Националното ръководство на ГЕРБ.
Евродепутатите на ГЕРБ са били посрещнати изключително радушно от председателя на ЕНП Джоузеф Доу, който е обявил, че партията на Бойко Борисов е станала реална политическа сила в център-дясно.
“Това е голямо постижение европейското мнозинство да бъде представлявано от наш съпартиец и съратник”, подчерта Димитър Николов.
Вече са разпределени и комисиите, в които ще участва Румяна Желева - по регионално развитие и заетост и социални въпроси.

”По този начин бургазлии ще имат по-кратък достъп до инфраструктурни проекти, които са приоритетни не само за България, но и за нашия регион”, смята Николов.
Бургаската организация подготвя и откриването на информационен офис на ГЕРБ.  Той ще бъде готов до 2 месеца, а разходите по него ще  бъдат изцяло за сметка на eвропейския парламент.
В приемната бургазлии ще могат да поставят всякакви въпроси свързани с работата на европейския парламент и конкретно на депутатите на ГЕРБ. Офисът ще играе ролята и на консултантски център, а специалисти ще разясняват начините за това, как всеки човек може да разработи проекти и усвои европейски средства по тях.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |