В новините
 
18.06.2007 19:11   Новината е видяна 4269 пъти
Георги Манев - към децата на Бургас и България

 

В три поредни дни Бургас бе домакин на първото по рода си издание на световния конкурс за красота “Малка Мис Свят”, организиран от модна агенция “ Триумф Моделс”.
50 участнички на възраст от 4 до 15 години  от България, Русия, Украйна, Молдова, Турция, Казахстан и Франция бяха на гости в града ни. Страната ни бе представена от 12 претендентки за титлата “ Малка Мис Свят”, като 4 от тях бяха от Бургас.
Кандидатките бяха разделени в четири възрастови групи:
І  гр. – 4 - 6 год.
ІІ гр. – 7 - 9 год.
ІІІ гр. – 10 - 12 год
ІV гр. – 13 - 15 год.
Всяка една от малките красавици имаше възможността да участва в организираната от агенцията фотосесия в Етнографския музей на Бургас, да се включи във вечерта на таланта на 16 юни и да се представи в национална носия и вечерна рокля на финала .
За пореден път общинският съветник  Георги Манев показа своята загриженост за  развитието на подрастващите  в Бургас и страната, като пое генералното спонсорство на първия по рода си конкурс. Негова бе грижата  освен за организацията на конкурса и за  сигурността на участничките, които имаха възможността и да се забавляват в най-хитовия  бургаски клуб “ Алиби”. Така Манев на практика показа, че за децата на Бургас и България трябва да се работи с любов, за да могат да реализират мечтите и амбициите си тук. Поредната благотворителност от негова страна бе и част от изпълнението на една от задачите на ПП “ Средна европейска класа”, чийто председател е Георги Манев , а именно създаване условия за успешно развитие и реализация на младите хора в България; подпомагане развитието на интелигенцията, културата и изкуството; популяризиране на България в Европа и света”.
Победителки в отделните възрастови групи:
в І-ва възрастова група “ Гран при” спечели  Екатерина Москветина (Русия), във ІІ-ра - Дана Такенова от Казахстан; в ІІІ-та - Наталия Бутко (Украйна) и в ІV – та група  победителка стана бургазлийката Диана Узунова.
Най-голямата награда на конкурса “ Малка Мис Свят” - “ Гран при” за цялостно участие, прецизното жури съставено от основно от специалисти в модния бизнес, в което участие взе и бургаския общински съветник Георги Манев присъди  на  Асел Боранбаева  (Казахстан).
След награждаването  генералният спонсор на конкурса Георги Манев заяви “  За децата и младите трябва да работим всеки ден,  защото те са нашето бъдеще и ние трябва да им осигурим спокойствие и възможности за развитие тук, в България. Децата и подрастващите са бъдещето на българската средна класа, която ние се стремим да създадем, защото тя е “ гръбнакът” на едно европейско, демократично общество”.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |