В новините
 
21.06.2007 23:48   Новината е видяна 4467 пъти
В Несебър обсъдиха мерките за безопасност по плажовете

 

Предоставянето на атракции по плажовете, в частност карането на джетове, трябва да е съобразено изцяло с изискванията за безопасност. Около това мнение се обединиха участниците на провелата се в Несебър работна среща за състоянието на плажовете през започналия вече летен туристически сезон, съобщиха от Министерството на регионалното развитие и благоустройството.
Във форума взеха участие представители на местната власт, Агенциите по туризъм и защита на потребителите, на "Морска администрация" към транспортното министерство, на "Гранична полиция" и концесионери и наематели  на плажове по Южното Черноморие.
Участниците в срещата се обединиха около позицията, че Междуведомствена група в момента инспектира състоянието на плажовете по Черноморието – наличие на незаконни обекти, хигиена, осигуряване на медицински и водноспасителни пунктове, оставяне на 20%  от концесионираните плажове без чадъри, за да се гарантира достъп на туристи, които не желаят да ползват услугите на концесионера. Направен беше изводът, че на плажовете, които са отдадени на концесия от държавата или за стопанисване от Областната управа, досега не са се случвали инциденти.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |