В новините
 
27.06.2007 20:31   Новината е видяна 4269 пъти
Несебър посреща делегация от Сан Марино

 

Несебър посреща  днес официална делегация от Сан Марино, водена от министър-председателя на републиката Фиоренцо Столфи, който е и министър на външните работи.   
Сред ВИП-гостите, които пристигат с чартърен полет в Бургас са  министърът на туризма и спорта Париде Андреоли, както и посланикът на страната у нас Касаде Марино Ерколани.
По време  на престоя си в Несебър от 28 юни до 2 юли, представители на Сан Марино ще покажат на сцената на несебърския Амфитеатър майсторството си по средновековна стрелба с лък и демонстрация на танци със знамена. Освен това е предвидена гастрономическа дегустация с типични за кухнята на Сан Марино продукти.
Кулминацията на проявите е на 29 юни, когато ще има дефиле на санмаринци от портата на стария град по главната улица през пл.”Месамбрия” до Амфитеатъра. Там стрелците-балестриери ще демонстрират стрелковите си умения в продължение на 40 мин., след което концерт с изпълнение на пиано и цигулка ще изнесе сопраното Барбара Андрени.  





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |