В новините
 
28.06.2007 01:30   Новината е видяна 3439 пъти
Трима пожарникари обгазени, един от автомибилите им изгоря

 

Трима пожарникари са обгазени по време на гасенето на пожара, избухнал в складовата база на най-големия доставчик на строителни материали за Южна България- фирма “Гранити”. Те са откарани за наблюдение в бургаската болница, няма опасност за живота им. Една от пожарните коли не е успяла да напусне мястото на инцидента и е изгоряла напълно, съобщиха от полицията.
В момента гасителните работи продължават. Пътят към к-с “Меден Рудник” ще бъде затворен в близките два часа.
По първоначални данни пламъците са забелязани от служители на фирма “Магнис”, намираща се в близост до задната част на складовете на “Гранити”. На подадения в бургаската пожарна сигнал своевременно са се отзовали четири противопожарни автомобила и осем огнеборци.
Високите температури и складираните в задната част на базата PVC тръби, топлоизолационни плоскости, фибран и стиропор, са спомогнали огъня да се разпростре за минути. Огромните пламъци и гъстите черни облаци, обхванали складовата база са създали рискове за шофиране по отсечката, свързваща к-с “Меден Рудник” с Централната част на Бургас. Поради това районът своевременно е отцепен от служители на сектор “Пътна полиция”, а пътния трафик пренасочен по обходни маршрути.
По данни на управителя на “Гранити” Стоян Стоянов,  сградата както и складовите наличности са застраховани, а търговската дейност въпреки инцидента няма да бъде преустановявана.  

 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |