В новините
 
02.07.2007 18:56   Новината е видяна 5110 пъти
Бургас събра 10 300 лв. за онкоболния Добри

 

Благотворителна фотоизложба в помощ на 12-годишния Добри Николов от Варна бе открита в залата на регионална библиотека "П.Яворов"в Бургас. Момчето се нуждае от костно-мозъчна трансплантация в чужбина, за която са необходими 200 000 евро.
Организацията и реализацията на събитието бяха изцяло дело на нашите приятели Григор, Диана и Силвия. Гриша, Диана, Силвия, прекрасни сте! Дай Боже всички млади хора в тази страна да са като вас! Тогава... ех, тогава ще бъдем напълно спокойни за бъдещето. Всички изложени снимки имат награди от фотографски конкурси. Свои творби предоставиха безвъзмездно Константин Николов, Стефан Куцаров, Григор Атанасов, Николай Казаков, Евгения Максимова, Александър Перухов, Валери Христов, Величко Естов, Десислава Генкова, Цвета Андонова, Вероника Петрова, Иван Андонов, Николай Атанасов, Цветомир Трънков и Васил Миладинов. До сълзи трогателен беше собственикът на Медицински център Св. София - Семир Абумелих, който откупи и подари на Добри черно-бяла фотография на витите стълби към горното ниво на кея на Бургас на автора Стефан Куцаров, като преди това всички лекари, сестри и администратори на медицинския център се подписаха на гърба на снимката. Доби си гушна картината и повече не се раздели с нея. Семир достави на нашето тихо момченце огромна радост с оригиналния си и топъл жест. Общата сума, набрана от благотворителната фотоизложба е 10 300 лв., които ще бъдат преведени в дарителската сметка на Доби.
За да повярваш в доброто, трябва да започнеш да го правиш!





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |